Haku usean ohjaajan lentotoiminnan tarkastuslentäjäkurssille

6.2.2018 13.00

Haku usean ohjaajan lentotoiminnan tarkastuslentäjäkurssille on alkanut. Hakuaika päättyy 25.2.2018 klo 16.15.

Trafi järjestää tarkastuslentäjäkurssin uusille usean ohjaajan lentotoiminnan tarkastuslentäjille. Kurssi on tarkoitettu kokeneille tarkastuslentäjän vaatimukset täyttäville TRI, SFI tai CRI (complex ja/tai HPA) kelpuutuksen haltijoille, joilla ei ole aiemmin ollut tarkastuslentäjävaltuutusta.

Kurssin teoriaosuus järjestetään Trafin tiloissa Helsingin Vallilassa (Kumpulantie 9-11). Teoriakoulutus pidetään 26.3.–27.3.2018 ja lentokoulutus järjestetään teoriakoulutuksen jälkeen koulutettavan ja kouluttajan yhdessä sopiman aikataulun mukaisesti.

Kurssin hinta on koulutettavalle 366 euroa. Koulutettava vastaa omista matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan. Tämä hinta sisältää kahden päivän teoriakoulutuksen sekä kurssin teoriakokeet (ei sisällä mahdollista lisäkoulutusta). Lentokoulutuksesta sekä valvotusta lentokokeesta aiheutuvista tarkastajan ja ilma-aluksen kustannuksista vastaa koulutettava.

Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava Trafin kirjaamoon (kirjaamo (at) trafi.fi) keskiviikkoon 21.2.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemuksen oheen teksti ”Lupakirjat–yksikkö / Tarkastuslentäjäkurssi”.

Trafi ilmoittaa sähköpostilla kurssille valituille hyvissä ajoin ennen kurssin aloitusta.

Tutustu myös tarkastuslentäjäksi koulutettavia koskeviin edellytyksiin:

Lisätietoja:
erityisasiantuntija Jani Hottola, p. 029 534 5295, jani.hottola(at)trafi.fi