Ajatko työsuhdeautolla tai tarjoaako yrityksesi työntekijöille työsuhdeautoedun? Vastaa Trafin työsuhdeautokyselyyn

29.5.2018 13.00

Trafi selvittää yritysten työsuhdeautoihin ja työhön liittyvän ajamisen käytäntöjä sekä yritysten, että työntekijöiden näkökulmasta.

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia nopeuttaa työsuhdeautokannan muutosta vähäpäästöisemmäksi ja energiatehokkaammaksi. Työsuhdeautot siirtyvät sopimuskauden jälkeen Suomen automarkkinoille, joten ne vaikuttavat koko Suomen autokannan kehitykseen.

Kysely yrityksille

Yrityskysely on tarkoitettu yrityksille, joilla on työsuhdeautoja tai työntekijöitä, jotka saavat kilometrikorvauksia työhön liittyvästä ajosta omalla autolla.

Vastaa kyselyyn viimeistään 5.6.2018. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa viitisen minuuttia.

Linkki yrityskyselyyn

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja niitä tarkastellaan vastaajaryhmittäin niin, ettei tulosten julkaisusta voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl Paola Suhosen suunnittelemia palovaroittimia ja sammutuspeitteitä.

Kysely työntekijöille

Työntekijäkysely on tarkoitettu kaikille omaa tai työsuhdeautoa käyttäville. Siinä selvitetään auton käyttöä ja valintaa sekä näkemyksiä autoilusta.

Vastaa kyselyyn viimeistään 12.6.2018. Kyselyyn vastaa alle kymmenessä minuutissa.

Linkki työntekijäkyselyyn

Kyselyn vastaukset käsitellään nimettöminä ja tuloksia tarkastellaan vastaajaryhmittäin niin, ettei tulosten julkaisusta voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Arvomme 5 kpl Paola Suhosen suunnittelemia palovaroittimia ja sammutuspeitteitä kaikkien niiden vastaajien kesken, jotka ilmoittavat yhteystietonsa arvontaa varten. Nimi- ja yhteystiedot hävitetään voittajien tavoittamisen jälkeen.

Tutkimuksen tekee Ramboll Trafin toimeksiannosta.

johtava asiantuntija Katja Lohko-Soner, Trafi
projektipäällikkö Anne Vehmas, Ramboll Finalnd Oy (tutkimuksen toteutus)