Ajokortti-info.fi kokoaa ajokorttiasiat yhden sivuston alle – tervetuloa tutustumaan beta-versioon

15.6.2018 8.00

Trafi julkaisee ajokorttikoulutuksen uudistuksen tullessa voimaan heinäkuun alussa uuden ajokortti-info.fi-sivuston, jonka tarkoituksena on koota yhden sivuston alle kaikki ajokorttiin ja sen hankkimiseen liittyvät asiat. Uuden sivuston beta- eli testiversioon voi tutustua jo nyt.

Heinäkuun alussa voimaan tulevat ajokorttikoulutuksen muutokset muokkaavat ajokorttiin ja sen hankkimiseen liittyviä asioita. Trafin uuden ajokortti-info.fi-sivuston ideana on tuoda kaikki asiat yhteen paikkaan. Nyt sivuston beta- eli testiversiota on mahdollista testata ja kommentoida – ja tutustua samalla mm. siihen, mitä ajokortin hankkimiseen tarvitaan heinäkuusta alkaen.

Ajokortti-info.fi-sivusto on vielä kehitysvaiheessa ja sivuston kehittämiseksi toivotaan kommentteja. Kommentit voi jättää sivustolla olevalla palautelomakkeella, joka kohdentaa palautteen oikeaan sivuun.

Sivusto kertoo 1.7.2018 jälkeisestä tilanteesta ajokorttiin liittyvien asioiden suhteen ja esimerkiksi siirtymäajan käytännöt löytyvät Trafi.fi-sivuilta osoitteesta www.trafi.fi/ajokorttikoulutusuudistuu

Tervetuloa testaamaan ja kokeilemaan: ajokortti-info.fi